Один із співробітників нової київської поліції став жертвою нападу пітбультер'єра. Бійцівський пес гуляв по вулиці без намордника, а його господар перебував у нетверезому стані.

Відповідне відео з'явилося на YouTube.

"Патрульні підійшли до чоловіка, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, зробити зауваження, щоб він з собакою зійшов з проїжджої частини площі Петрушевича, оскільки вони неодноразово створювали аварійну ситуацію.

Собака породи пітбультер'єр бігав без намордника і повідця. Чоловік почав агресивно поводитися, і на нього вдягли наручники. Чотирилапий в цей момент кинувся на патрульних", - розповіла представник поліції Катерина Рибій.

Один з патрульних, за словами Рибій, ледве встиг використати газовий балончик. Однак це не зупинило собаку. Поліцейські дістали гумові палиці, і в одну з них розлючений пес відразу вчепився зубами.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Після чого господаря собаки посадили у авто поліції, а пес розгублено почав бігати навколо автомобіля.

Читайте також: Звільнено очільника поліції Харкова

Одна зі свідків події пригостила собаку м'ясом, і він трохи заспокоївся. Потім пса забрала знайома. П'яного господаря собаки доставили в райвідділ поліції.