Начальник патрульної поліції Харкова Євген Мельник відсторонений від своєї посади.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко - передає "Інтерфакс-Україна".

"Мельник повертається до Києва в розпорядження керівника патрульної служби.

Керівником патрульної служби Харкова призначена лейтенант поліції Ольга Юскевич. Харків'янка. З двома вищими освітами (еколог і юрист). До цього вона була заступником начальника патрульної служби Харкова", - зазначив Варченко.

Також він уточнив, що не має інформації про зв'язок зміни керівництва патрульної поліції Харкова з недавнім інцидентом біля ресторану "Шарікoff", одним з учасників якого був Євген Мельник.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Реформу міліції завершать у 2016 році

Нагадаємо, 18 жовтня з'явилася інформація про те, що Мельник після відпочинку в ресторані "Шарікoff" намагався виїхати звідти на службовому автомобілі в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Тоді його машину заблокували "небайдужі люди". 29 жовтня Мельник цю інформацію спростував, заявивши, що ніколи не відвідував цей ресторан.