Сьогодні харків'яни прийшли до концертного залу "Україна" обирати нові назви для вулиць, районів та станцій метро. Перейменування відбувається у рамках закону України про декомунізацію.

Зранку біля будівлі для голосування зібрались біля півтори тисячі охочих обрати нові назви. Для того, щоб прийняти участь в обговоренні достатньо зареєструватися та отримати жовтий квиток. Мешканцям Першої столиці також видали листки із темами дня.

Основну увагу приділили станції метро Радянській, яка має стати Майданом Конституції та парку Горького, який називатиметься Парком культури та відпочинку.

Також Ленінський район має стати Залізничним, а Орджонікідзевський Індустріальним.

Зазначимо, що під час черги біля дверей будівлі сталася незрозуміла штовханина, а люди кричали та свистіли.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: З селища Харківській області "пішов" ще один Ленін (фото)

На самому голосуванні були присутні 2165 харків'ян. Зборами керував заступник мера Ігор Терехов. Захід розпочався з Гімну України.