У Києві сьогодні тимчасово призупинили рух швидкісних трамваїв №1 і №3 в напрямку Борщагівки. Причиною цього стало сходження з рейок одного зі транспортних засобів.

Про це повідомляє видання "Сегодня".

Трисекційний трамвай зійшов з рейок в районі кінцевої зупинки на Старовокзальній вулиці.

У "Київпастрансі" розповіли, що він від'їжджав від зупинки, а в цей час його задня частина зійшла з рейок і зачепила пішохода.

Постраждалого швидка відвезла до Київської обласної лікарні. Медики діагностували у нього забій ноги.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Трамваї не курсували на даній ділянці з 10:08 до 11.20. В даний момент пошкоджений склад доставили в депо. Фахівці з'ясовують причини аварії.

Вагоновожата, за однією з версій, перевищила швидкість і трамвай злетів з рейок на повороті. За іншою - сталася поломка.

Читайте також: У Києві з'явився незвичайний трамвай (фото)

Але користувачі соцмереж вважають, що ДТП могло статися все ж в результаті поломки. Вони зазначають, що з рейок зійшов тільки четвертий візок. Швидкість, на їхню думку, була невисокою, оскільки вагон тільки від'їхав від станції.

"Тут кілька варіантів: лопнула вісь, обірвався черевик або обійшовся моноблок", - написали один з користувачів.

Користувачі додають, що на місці ДТП прокладені нові рейки і рівна ділянку дороги.