У Луганській області на хабарі затримали заступника начальника відділу контррозвідувального захисту економіки управління СБУ та оперуповноваженого з особливо важливих справ Новоайдарського відділу спецслужби. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Підполковник та майор вимагали від підприємця 160 тисяч гривень. За ці гроші вони обіцяли повернути йому вилучене майно. Злочинців спіймали саме під час отримання неправомірної вигоди.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: Двоє оперативників з Полтавської області попалися на хабарі

Наразі правоохоронці встановлюють інші факти корупції, до яких можуть бути причетні затримані співробітники СБУ.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Нагадаємо, днями на хабарі також затримали двох співробітників управлінь Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.

Зловмисники вимагали більше мільйона гривень від одного з місцевих підприємств. За ці гроші вони мали закрити кримінальне провадження та повернути компанії вилучену продукцію.