На зупинках громадського транспорту в Запоріжжі невідомі масово розклеїли фото, на яких зображені жертви збройного конфлікту на Донбасі, повідомляє zanoza-news.

Підписи на всіх фотографіях свідчать: "Запоріжжя - не Донецьк", "Не допустимо". Нагадаємо, з такою назвою виходить газета, що випускається громадською організацією "Ми запорожці".

Читайте також: У Запоріжжі сепаратистські написи міняють на націоналістичні (фото)

Як повідомлялося раніше, в окупованому Сімферополі з'явилися листівки, які підкреслюють переваги української мови. Про це у Фейсбуці повідомив активіст Українського культурного центру Леонід Кузьмін.

"До Дня української писемності та мови в Сімферополі з'явилися листівки, які нагадують жителям міста про українську мову. 80% листівок були обірвані місцевими аборигенами протягом дня ", - написав Кузьмін.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще