Працівники одеської поліції затримали п'яного водія, який влаштував з правоохоронцями перегони. Про це повідомила речник управління патрульної поліції Одеси Алла Марченко, пише УНН.

За її словами, водій їхав у машині, яка була забита пасажирами.

Намагаючись втекти від поліцейських, чоловік на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу. Під час руху один з пасажирів випав на дорогу із задніх дверцят.

"Із пасажиром, який випав, все нормально, він також був у стані алкогольного сп'яніння. Ніяких тілесних ушкоджень він не отримав", - зазначила Марченко.

В кінці кінців водія вдалося затримати. На нього склали адміністративні протоколи.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: У центрі Одеси зіткнулися позашляховик і маршрутка (фото)

"Окрім того, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, у чоловіка були відсутні документи. Він був доставлений у районне відділення міліції. Складено всі матеріали, згідно з якими чоловік нестиме відповідальність", - сказала прес-секретар.

Марченко зауважила, що автівку не вилучали, бо прибув її власник. Він повідомив, що здав автомобіль в оренду під таксі.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.