Оперативні підрозділи Держприкордонслужби, ДФС та СБУ в Чернівецькій області виявили канал постачання спирту та цигарок майже на 13 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"У рамках операції "Акциз-2015" правоохоронці встановили місце накопичення великих партій товарів. Воно було розташовано на території приватної ферми в одному із сіл Кіцманського району і призначалося для складування контрабандних товарів", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили 80 тонн спирту і 500 ящиків сигарет на суму майже 13 млн гривень.

"Алкогольна продукція надалі призначалася для виготовлення фальсифікованої горілки, а сигарети - для переправлення до країн Європейського союзу", - пояснили прикордонники.

Читайте також: Депутати хочуть скасувати ліцензії на імпорт та експорт тютюну і алкоголю

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею "незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів". Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Харківщині СБУ спільно з прикордонниками попередили контрабанду вогнепальної зброї, гранатометів, набоїв та вибухівки в Україну.