Чоловік у віці близько 60 років і його 29-річний син загинули в результаті вибуху міни біля Мар'їнки в Донецькій області.

Про це сказано в повідомленні Мар'їнського відділення Волноваського відділу Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Батько і син, жителі м Мар'їнки, рухаючись на автомобілі "Ланос" в районі лінії розмежування з тимчасово окупованою територією, наткнулися на міну. В результаті вибуху чоловіки, 29 і приблизно 60 років, загинули на місці", - сказано в повідомленні.

Читайте також: На Донеччині військовий застрелився посеред вулиці

Згідно з повідомленням, інцидент стався сьогодні близько 9:00 ранку. На місці працює слідчо-оперативна група Мар'їнського відділення поліції. Правоохоронці з'ясовують обставини події.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, на початку листопада в районі села Березове загинула жінка 1953 народження, яка підірвалася на розтяжці.