На Черкащині СБУ ліквідувала незаконне виробництво контрафактних агрохімікатів світових брендів.

Про це повідомляють у прес-центрі Служби безпеки України.

Шахрай налагоджував виробництво підробок в одному з райцентрів області на власному складі. Клієнтську базу він сформував через знайомих з агробізнесу.

Контрафакт постачався замовникам з Черкаської, Одеської та Кіровоградської областей поштою та міжміськими рейсовими автобусами. Головними клієнтами були виробники сільгосппродукції та підприємства роздрібної торгівлі.

На підпільному виробництві та складських приміщеннях під час обшуків виявили та вилучили понад 100 найменувань продукції загальною масою майже 10 тонн.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Підпільний нафтозавод викрили на Полтавщині (фото)

Експерти дійшли висновку, що вартість контрафактної продукції становить понад $100 тисяч. Відкрито кримінальне провадження, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.