Працівник Харківського музею культури поїхав відпочивати до нічного клубу разом зі своїми друзями. Там чоловіки познайомились зі студентками, яких потім вирішили провести додому, де і розпочався жах.

Про це повідомляє харківське видання "Дозор".

Дівчата виявились дуже гостинними та запросили чоловіків до себе. Вже вдома вони продовжували розважатися та зловживати спиртними напоями. Згодом усі учасники вечірки лягли спати.

Але працівник музею спати не пішов, він завітав до сусідньої кімнати, де спали ще дві дівчини. Чоловік погрожував студенткам ножем та змусив зробити йому приємно неприродним шляхом. Після чого він зґвалтував їх.

Дівчата розповіли, що злочинець стояв перед ними лише у трусах та із панчохою на голові. Вони намагалися відбитися від чоловіка праскою, але невдало.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дзержинський суд у Харкові призначив чоловіку шість років у в'язниці, а також змусив заплатити дівчатам по 10 тисяч гривень моральної компенсації.

Читайте також: Ґвалтівника маленьких дівчаток затримали у столиці

Сьогодні у Києві чоловік викинув з вікна багатоповерхівки дівчину через опір під час спроби зґвалтування. Її подругу все ж зґвалтував.