На овочевій ярмарці в Херсоні сьогодні поширювали агітаційні матеріали за одного з кандидатів на посаду міського голови, передає УНН.

Під час ярмарку всім бажаючим продавали овочі за ціною нижче ринкової. Морква, картопля, цибуля, капусту за доступними цінами сьогодні продавали в кількох районах міста: на Острові, Шуменському, Таврійському.

Так, картоплю продавали по 2,5 грн за кг, цибулю - по 7 грн, буряк - по 3,5, моркву - по 6 грн, а капусту - по 7 грн. На ярмарку утворилися величезні черги. В одні руки давали по 10 кг картоплі і по 4 кг цибулі, буряка, моркви та капусти.

Читайте також: У Дніпропетровську викрали та побили члена виборчкому

Голова Херсонської обласної організації КВУ Дементій Білий нагадав, що закон про місцеві вибори прямо забороняє передвиборну агітацію шляхом надання на пільгових умовах товарів. "Так що цей кандидат порушив законодавство", - підкреслив Білий.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, у другий тур виборів Херсонського міського голови, який відбудеться 15 листопада, вийшов чинний мер, самовисуванець Володимир Ніколаєнко та кандидат від ВО "Батьківщина" Владислав Мангер.