Починаючи з 18 години 13 листопада терористи продовжили вести обстріли українських позицій на всіх напрямках. Вони не зважають на режим припинення вогню та виконання Мінських домовленостей.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку бойовики вели провокаційний обстріл з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї . Зокрема по Опитному, Пісках, Мар'їнці, Новгородському, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Красногорівці та Авдіївці.

Окрім цього, з 82-міліметрового міномету вели вогонь по українським військовим неподалік Авдіївки.

Також на Артемівському бандформування вели вогонь по Майорську. Вони застосовували для цього великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Стрілецьку зброю терористи застосовували і на Маріупольському напрямку. Під обстріл потрапило Ломакіне. Проросійські найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по позиціях сил АТО неподалік Новотошківського та Широкиного.

Читайте також: Терористи обстріляли Зайцеве і Щастя

Близько 20 години в районі Верхньоторецького відбувся бій з бойовиками, але він традиційно завершився втечею ворога з поля бою.

Під час двогодинного бойового зіткнення російсько-терористичні війська застосовували різноманітне озброєння. Зокрема, БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а також 82-міліметрові міномети, які вже мали б бути давно відведені від лінії зіткнення.