Мешканець столиці Олексій Тамразов зафіксував на відео, як представники патрульної поліції на службовому автомобілі порушували правила дорожнього руху.

Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Сьогодні екіпаж №510 в 14:15 на кільцевій дорозі в Києві, в районі вулиці Трублаїні, проїхав зі швидкістю близько 100 км/год в зоні дії знаку - 40 км/ч. У тому місці, де знаходиться пішохідний перехід, на якому вже загинуло багато людей.

При цьому екіпаж нікуди не поспішав, судячи з подальших маневрів", - написав Тамразов вчора, 13 листопада.

Також, він додав: "Знаю, що мене читає "Нова Поліція". Будь ласка, оштрафуйте своїх співробітників. Якщо вважаєте чесним, і мене можна за компанію. Їхав з аналогічною швидкістю для того, щоб зрозуміти швидкість поліцейського екіпажу".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Найєм анонсував атестацію поліції в Києві та області

Нагадаємо, нещодавно у Святошинському районі Києва патруль поліції затримав міліціонерів, які п'яними їхали в автомобілі.