Сьогодні на території найбільшого ринку у Європі сталася велика пожежа. Ринок "Барабашово" цілий день потерпає від полум'я, яке намагаються загасити більш ніж 80 пожежників.

Майже повністю згорів торговельний центр "Нове сторіччя". Підприємці та продавці намагаються врятувати свій товар та лізуть у полум'я.

"В мене там були кофти та светри на десятки тисяч гривень. Може вдасться врятувати хоча б щось", - коментує подію продавець Дмитро.

Очевидці зазначають, що люди навіть ламають стіни торговельного центру, щоб винести свій товар. Дехто на своїх робочих місцях зберігав усі гроші.

В'єтнамці взагалі відчайдушно лізуть у вогонь за своїм товаром. Охоронці пояснюють,що від температури лопається скло, але їм байдуже. Вони навіть почали бійку через заборону.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також на місце події прибули мародери, які крутяться навколо врятованого товару, і при першій можливості тікають з ним.

Поліція намагається зберігати спокій та охороняти речі підприємців. На місце залучили усіх патрульних з цього району.

Читайте також: В Харківському театрі розікрали майже 900 тис. грн

Нагадаємо, пожежа розпочалася ще вранці. Причини її виникнення поки невідомі. Про жертв також інформація не поступала, але очевидці запевняють, що вони є.

Детальний репортаж з місця створили журналісти 057.ua.