Аварія за участю мотоцикліста і патрульного поліцейського автомобіля Toyota Prius сталася в Києві на вулиці Антоновича, 165а та перехресті з вулиці Любченка, сьогодні вночі, 14 листопада близько 00:30.

Про це повідомляє dtp.kiev.

Як з'ясувалося, мотоцикліст на Suzuki рухався по вулиці Любченка вгору, до Великої Васильківської. Патрульний автомобіль, рухаючись назустріч, повертав з Любченко наліво до Либідської.

Мотоцикліст врізався в передню праву сторону Toyota. Удар був досить сильний, проте, на щастя, мотоцикліст не отримав у ДТП важких травм.

Водіїв врятувала допустима в місті швидкість, хороша реакція, бо залишився виразний гальмівний слід, близько п`яти метрів, а також екіпірування - шолом помітно постраждав, і врятував голову мотоцикліста.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Lexus збив мотоцикліста в Одесі: постраждав байкер і 12-річний пасажир (фото)

На місце події прибув командир роти патрульної поліції і два патрулі. Оформлення матеріалів ДТП та евакуація розбитих транспортних засобів зайняла більше двох годин. Тепер фахівці займуться з'ясуванням ступеня провини учасників аварії.