В Одеській області прикордонники затримали громадян Молдови, які займалися незаконним промислом на озері Кагул. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники Ізмаїльського загону отримали інформацію від своїх колег з Молдови про те, що двоє чоловіків на човні незаконно перетнули державний кордон. Порушення зафіксували біля молдовського населеного пункту Єтулія та українського Нагорне.

Українські охоронці кордону виявили та затримали правопорушників. Ними виявилися двоє молдован, які на озері незаконно ловили рибу сіткою, що суворо заборонено.

Читайте також: Рибінспектор зі Запоріжжя вимагав більше 10 тис. грн хабара (відео)

У ході огляду плавзасобу прикордонники, окрім сітки довжиною 200 метрів, виявили також 30 кілограмів риби.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Згодом на місце прибули представники Ренійської поліції, які вилучили рибу, знаряддя лову та човен.

Затримані вже понесли адміністративну відповідальність за незаконний перетин державного кордону. Також їм загрожує покарання за браконьєрство.