Президент України Петро Порошенко під час візиту у Львівську область вручив державні нагороди прикордонникам, які брали участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Глава держави вручив бойові прапори Львівському, Стрийському прикордонним загонам і Кінологічному навчальному центру. "Більш ніж за півтора року проведення антитерористичної операції ці підрозділи підготували і відправили для посилення на схід України більше трьох тисяч прикордонників", - зазначили в ДПСУ.

У ході своєї поїздки глава держави також оглянув техніку, озброєння та поспілкувався з персоналом Прикордонної комендатури швидкого реагування, формування якої завершилося у Великих Мостах. До комендатури відібрані півтисячі кращих прикордонників Західного регіонального управління.

Читайте також: Одеські прикордонники займались контрабандою спирту в Придністров'я (фото)

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Протягом декількох місяців бійці комендатури пройшли теоретичні та практичні заняття в навчальних центрах і на полігонах Державної прикордонної служби України. У їх розпорядженні вже є 65 одиниць бойової та спеціальної техніки", - зазначили в ДПСУ.

Вже з наступного тижня комендатура готова відправитися на будь-яку ділянку державного кордону.