У Чернігові іноземці на автівці з "перебитими" номерами намагалися втекти від правоохоронців. Про це повідомляє управління Національної поліції у Чернігівській області.

Під час чергування поліцейські помітили легковик Honda Civic, водій якого, на їх думку, дивно поводився на дорозі.

Поліцейські перевірили автівку за базою даних і з'ясували, що державні номерні знаки належать зовсім іншому автомобілю. На законну вимогу зупинитися порушник лише додав швидкості.

Водій не орієнтувався у місті, бо попрямував вулицею з одностороннім рухом. Під час втечі він зачепив дерево, сходи магазину і зупинився під самим будинком.

Читайте також: П'яний одесит влаштував перегони з поліцейськими

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На правопорушника та одного з пасажирів поліцейським довелося надіти наручники, оскільки іноземці намагалися втекти. Ще одного пасажира з травмами голови та хребта госпіталізували.

Затриманих доставили до поліцейського відділку. З'ясувалось, що водій легковика розшукується столичними правоохоронцями за крадіжку.

Наразі слідчі перевіряють втікачів на причетність до скоєння злочинів на території Чернігівської та інших областей.