В Авдіївці Донецької області бойовики атакували з мінометів саперний пункт українців. Один військовий загинув, ще восьмеро було поранено. Про це під час виступу у Львові повідомив Президент України Петро Порошенко, передає 24 канал.

"Щойно мені доповіли, що годину тому був обстріляний з мінометів наш саперний підрозділ в Авдіївці. Один український воїн загинув, вісім поранених. Обстріл відбувався з 82-мм міномета, який, відповідно до Мінських угод, мав бути відведений", — сказав Порошенко.

Читайте також: З початку року на Донеччині від підриву на мінах загинуло 25 людей

Нагадаємо, речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомляв, що протягом минулої доби в зоні антитерористичної операції загинуло п'ять українських військових, ще четверо були поранені.

За словами Лисенка, терористи здійснювали провокаційні обстріли на луганському, донецькому та маріупольському напрямках. У більшості випадків вогонь вівся з гранатометів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще