Бойовики сьогодні продовжили провокаційні обстріли позицій українських військових на донецькому напрямку. Терористи обстріляли Опитне, Піски, Новгородське та Авдіївку. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зазначається, що обстріли велися з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На маріупольському напрямку по Широкиному працював снайпер.

"Об 11.30 загарбники відкрили вогонь з напрямку Путилівського лісу по наших позиціях в районі Авдіївки зі 120-міліметрових мінометів", - повідомили у прес-центрі.

Читайте також: ОБСЄ має бути у всіх гарячих точках Донбасу - Порошенко

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також стало відомо, що вночі терористи здійснили три постріли реактивними снарядами з Старомихайлівки у бік Красногорівки. Відповідне відео зафіксувала система виявлення вогню "СОВА" Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко повідомляв, що в Авдіївці бойовики атакували з мінометів саперний пункт українців.

Главі держави доповіли, що під час обстрілів один український військовий загинув, ще восьмеро було поранено.