Україна потребує доступу спостерігачів спецмісії ОБСЄ до місць зберігання відведеної бойовиками техніки і постійної присутності спостерігачів на найбільш напружених ділянках у зв'язку із загостренням ситуації на Донбасі.

Про це президент України Петро Порошенко заявив журналістам у львівському аеропорту в суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Україна вимагатиме доступу спостерігачів ОБСЄ до місць зберігання відведеної бойовиками техніки, до неконтрольованої ділянки біля кордону і постійної присутності спостерігачів на найбільш напружених ділянках – в Авдіївці, донецькому аеропорту, артемівському напрямку і Попасній", - сказав він.

Читайте також: Український військовий загинув в Авдіївці, ще восьмеро поранені

Порошенко підкреслив, що ситуація на Донбасі загострюється, про що свідчить, зокрема, обстріл позицій українських військових з забороненого мінськими угодами міномета калібром 82 мм, в результаті якого один військовослужбовець загинув, ще вісім отримали поранення.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще