Із шостої вечора, 14 листопада, російсько-терористичні угрупування вели вогонь на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках, урозріз із Мінськими угодами.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"У Донецькій області сепаратисти стріляли із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі Новгородського, Мар'їнки, Красногорівки, Пісків, Авдіївки та Опитного", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ми свідки закінчення дипломатичного проекту "Мінськ" – Тука

Згідно інформації, на Артемівському напрямку постріли відбувались у бік Зайцевого, Луганського, Попасної, Майорська та Лозового.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Під Маріуполем та на Луганщині, бойовики стріляли по Широкиному та Станиці Луганській зі стрілецької зброї.

"У штабі зафіксували тридцять обстрілів від учорашнього вечора до ранку, 15 листопада", - підсумував спікер АТО Леонід Матюхін.