Столична патрульна поліція застосувала зброю, щоб зупинити автомобіль Mazda. Кажуть, що водій злісно не підкорявся законним вимогам поліцейських зупинитися і створював реальну небезпеку учасникам дорожнього руху. Він втікав від патрульних екіпажів, при цьому пересікав подвійні осьові смуги, не зупинявся на червоне світло, врізався у відбійник тощо.

"Його попередили про застосування зброї. Під час переслідування ми зробили декілька пострілів по колесах автомобіля. Внаслідок цього автомобіль з пробитими задніми колесами зупинився, але було поранено одного з його пасажирів. Його життю нічого не загрожує", - повідомляється на сторінці поліції у соцмережах.

Читайте також: Київська поліція запідозрила слідчих у крадіжці вилучених наркотиків (відео)

Кажуть, що переслідування тривало 40 хвилин. А пізніше з'ясувалося, що шофер не мав посвідчення водія і був п'яний.

"Два пасажири так само були напідпитку. Всіх трьох було затримано на території Київської області у селищі Петропавлівська Борщагівка", - уточнюють.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На місці працює слідчо-оперативна група і прокуратура. Вони вивчають всі обставини пригоди.