Із шостої вечора, 15 листопада, і до самого ранку, сепаратисти вели неприцільний спорадичний та безпосередній вогонь по українських позиціях на Донбасі.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Стріляли на Донецькому, Луганському та Маріупольському напрямках. Російсько-терористичні угрупування вели провокаційний вогонь по Новгородському, Мар'їнці, Опитному, Піскам та Авдіївці із гранатометів та стрілецької зброї", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В зоні АТО військовий вбив трьох товаришів по службі - журналіст

Згідно інформації, по Новотошківці та Широкиному бойовики стріляли прицільно зі стрілецької зброї, мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Із учорашнього вечора до ранку 16 листопада, терористи 16 разів відкривали вогонь. П'ять із них - безпосередньо по позиціях АТО.