З неділі, 15 листопада, Національна гвардія України взяла під посилену цілодобову охорону всі мости Києва. Про це повідомили в департаменті комунікації Нацполіції України.

"Враховуючи складну обстановку на сході держави та оперативну інформацію про спроби дестабілізувати ситуацію в регіонах, і ризик терористичної загрози, в найбільших містах України посилено заходи безпеки", - сказано в повідомленні.

За інформацією поліції, до охорони правопорядку залучено працівників поліції, Національної гвардії і добровольчих батальйонів.

"Всі мости Києва під посиленою охороною Національної гвардії України. Зокрема, створені групи швидкого реагування, які цілодобово несуть службу для збереження громадської безпеки громадян", - заявили в прес-службі.

Крім того, як наголошується, в Національній поліції працює оперативний штаб, куди надходять повідомлення про оперативну ситуацію в країні.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Посилення нарядів сьогодні - вимога часу, і всі громадяни повинні з розумінням ставитися до перевірок документів, догляду особистих речей і транспортних засобів, охорону об'єктів життєзабезпечення, транспортних магістралей і мостів, а також інших превентивних заходів, які проводять правоохоронці", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Колишній глава поліції Грузії пішов у керівники українських копів

Нагадаємо,сьогодні глава МВС Арсен Аваков попередив українців про терористичні атаки. За його словами, в найближчі кілька днів нам доведеться пережити кілька спроб деструктивних антиукраїнських сил дестабілізувати ситуацію в країні. МВС І СБУ мають інформацію про підготовку терористичних атак і провокацій з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та низці інших міст країни.