За минулу добу троє українських військовослужбовців загинули в результаті підриву на фугасі в зоні Антитерористичної операції. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, пише УНН.

"Поблизу селища Золоте на ворожому вибуховому пристрої, а саме на радіокерованому фугасі, підірвалися та загинули троє українських військовослужбовців", — сказав він.

Лисенко зазначив, що найскладнішою ситуація залишається на західних околицях Донецька.

Читайте також: Бойовики із мінометів та гранатометів обстріляли Широкине

За його словами, з метою виявлення вогневих засобів та системи оборони сил АТО ворог регулярно відкриває вогонь в бік українських позицій. Окрім стрілецької зброї та гранатометів вони також використовують міномети.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Речник АП наголосив, що найбільш неспокійно вчора було у Пісках та у Мар'їнці.

Лисенко зауважив, що у випадку подальшого загострення ситуації, з метою оборони українських позицій командування буде змушене повернути на першу лінію оборони на Донбасі артилерію та міномети.

Також він додав, що місія ОБСЄ вже попереджена про це.