Місцеві жителі Донбасу продовжують зазнавати збитків від перебування терористів на території.

Як повідомляє Dəηtön, в магазинах гостро відчувається дефіцит продуктів. Місцеві жителі частіше виявляють невдоволення окупаційним режимом.

"Вирішив побалувати себе, зайшов у магазин, але навіть молока не знайшов", - пише він.

По опублікованому фото видно, що прилавки супермаркету практично порожні.

Є тільки сирна продукція або йогурти. Такий стан справ у місті не зрівняти з тими часами, коли на Донбасі було спокійно і були відсутні сепаратистські настрої.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також по місту розклеєні плакати, на яких місцевим мешканцям пропонують допомогу в переказі грошей на картку, переклад пенсії, також поповнення мобільного рахунку або оформлення пропуску.

Раніше Донецький патріот постив фотографії з різних ринків окупованого Донецька, який знаходиться недалеко від Макіївки. На ринках ціни на продукти вказані як у гривневому еквіваленті, так і в рублях.

Читайте також: Бойовики "ДНР" планують відтіснити військових АТО від Донецька - розвідка

Нагадаємо, що терористи посилили збройні провокації на сході і планують відтіснити українських військових від Донецька, чим збільшать територію самопроголошеної "ДНР".