У Маріуполі конфлікт між чоловіком та дружиною поблизу Міського центру дитячої творчості переріс у стрілянину. Про це повідомляє управління Національної поліції у Донецькій області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, з'ясували, що 34-річний чоловік вже два роки не проживає зі своєю сім'єю. Між подружжям при зустрічі виникла чергова сварка, свідком якої став батько жінки. Неврівноважений чоловік під час перепалки двічі вистрілив зі зброї, один з пострілів влучив у землю, другий – у живіт батькові дружини.

Поліцейські затримали хулігана неподалік від його будинку. У нього вилучили патрони і два пакетики з білим порошком, ймовірно, амфетаміном.

Читайте також: П'яний охоронець стріляв по трактористам у Хмельницькому

Зброї у затриманого не виявилося. Він пояснив, що викинув пістолет, злякавшись відповідальності.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Правоохоронці наразі шукають зброю, з якої були здійснені постріли.

У поліції зауважили, що свідком сварки також стала 5-річна дочка подружжя. На щастя, дитина не постраждала.

Тепер зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.