Податкова міліція Києва вилучила понад 34 тисячі пар взуття більш ніж на 20 млн грн, які були ввезені під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомили в прес-службі ГФС.

"В рамках проведення операції" Рубіж-2015 "оперативники фіскальної служби отримали інформацію, що кілька благодійних організацій під виглядом гуманітарної допомоги без належного оподаткування завозять на Україну великі партії товарів, які згодом реалізуються через Інтернет і на ринках за готівку", - розповів перший заступник начальника ГУ ГФС в Києві Ігоря Скорохода.

В рамках розпочатого кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків були проведені обшуки автомобілів, в яких перевозилася "гуманітарна допомога".

Читайте також: Активісти зупинили контрабанду парфумів та алкоголю у Крим (фото)

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Під час обшуків було виявлено та вилучено понад 34 тисячі пар нового чоловічого та жіночого взуття з Китаю вартістю понад 20 млн гривень.

Зараз вирішується питання про накладення на нього арешту. Слідчо-оперативні заходи тривають.