У місті Слов'янську Донецької області, яке минулого року побувало під окупацією, відкрили інформаційно-культурний центр "Вікно в Америку". Про це повідомила прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Центр, що відкрився в Центральній міській бібліотеці, створений на основі партнерства між американським урядом та українськими бібліотеками – це 29-й чи вже й 30-й такий центр серед аналогічних, що вже працюють в обласних бібліотеках України, мовиться в повідомленні.

Він створений не лише для мешканців Слов'янська, а для всього північного регіону Донеччини. На його створення посольство Сполучених Штатів Америки надало 27,6 тисяч доларів. Завдяки цьому тут втілились найновіші технології, комп'ютери, безкоштовний інтернет, Wi-Fi зона, є сучасний принтер, копіювальний апарат та інше обладнання.

Читайте також: Житель Слов'янська отримав чотири роки в'язниці за зберігання боєприпасів

За ідеєю організаторів проекту Центру "Вікно в Америку", це "місце зустрічі з дивовижним світом країни великих можливостей, де можна дізнатися про американські програми навчання, підготувати реферат з певної тематики про США: освіту, історію, економіку, природу, мистецтво", повідомили в адміністрації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще