Акція протесту проти фальсифікацій виборів у Кривому Розі у ніч проти середи розійшлася, але сьогодні люди планують виходити на вулиці знову, повідомляє "5 канал".

Впродовж усієї ночі триває засідання криворізької міської виборчої комісії, де розглядають скарги кандидата в мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Юрія Милобога, який упевнений, що у нього вкрали щонайменше 4 тис. голосів і вибори сфальсифікували на користь "Опозиційного блоку".

Територіальна виборча комісія Кривого Рогу знову оголосила перерву на невизначений термін. До того, не пропрацювала і години. А роботу розпочала з того, що звинуватила активістів у тиску. Потім почала реєструвати обраних депутатів. І вже о 09:00 ранку має зібратися сесія міської ради, щоб новообраний мер міста Юрій Вілкул склав присягу.

Читайте также: Вибори в Кривому Розі: в ТВК сталася штовханина

Натомість розгляд скарг вкотре проігнорувала. Людей, що зібралися під стінами ТВК і всередині будівлі це рішення обурило. Зчинилася штовханина. У ситуацію втрутилися правоохоронці.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Мудре рішення, це розглянути скарги, прийняти по ним рішення і зробити перерахунок. Встановити результати. І все. А потім, на основі цих результатів винести постанову, хто обраний мер. І цей новий обраний мер має вже відкрити сесію", - зазначив Юрій Милобог.

Нагадаємо, кілька сотень активістів у Кривому Розі вимагають перерахунку голосів другого туру виборів на тих дільницях, де спостерігачі фіксували порушення.