У Запоріжжі кілька комерційних структур намагались захопити майно "Запорізького центру льотної підготовки ім. Маршала авіації Покришкіна". Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Комерсанти з підробленими документами звернулися до суду з вимогою визнати майно навчально-виробничого закладу їх власністю та витребувати його у держави.

Незважаючи на те, що власником держпідприємства є Міністерство інфраструктури України, і ніяких правових відносин з комерційними структурами підприємство не мало, суд все ж виніс рішення на визнання права власності за комерсантами.

Читайте також: Одеські банкіри вкрали 100 млн грн (фото)

У власність "ділків" мали перейти 158 повітряних суден, ринкова вартість яких становить більше ніж 50 мільйонів гривень та злітна смуга аеродрому, яку планувалося зруйнувати.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за двома статтями, одна з яких - диверсія. Наразі правоохоронці встановлюють всіх причетних до злочину. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.