Причиною пожежі в дизель-поїзді Івано-Франківськ - Яремче Львівської залізниці, яка сталамя вчора, стало порушення правил безпеки нетверезими пасажирами.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці" з посиланням на попередні дані розслідування і показання пасажирів.

"За свідченнями помічника машиніста, у першому вагоні поїзда подорожувала компанія молодих людей, які курили у вагоні і розпивали алкогольні напої. Під час рейсу помічник машиніста робив зауваження порушникам і закликав припинити порушувати правила поведінки у вагоні, але молоді люди проігнорували залізничника", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Невідомі підпалили дільничний пункт поліції у Львові

Також наголошується, що зараз на місці інциденту працює комісія для з'ясування всіх обставин події.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"На відновлення вагона дизель-поїзди Львівської залізниці необхідно не менше 15 діб. За цей час в умовах депо буде відремонтована салонна частина вагона", - додали в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, 17 листопада близько 11:30 на станції Делятин Львівської магістралі сталося загоряння приміського дизель-поїзда №6405, що слідував за маршрутом Івано-Франківськ - Яремче. За даними "Укрзалізниці", постраждалих серед пасажирів та працівників залізниці немає.