Після нічного ДТП на вулиці Пуховська у понеділок, 16 листопада, де сталася смертельна лобова аварія, постраждала також сімейна пара. Вони наразі у реанімації та потребують негайної допомоги.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"Нагадаємо, водій Hundai вилетів на зустрічну смугу в УАЗ, під час удару він загинув на місці. Чоловіка і дружину з Уазику, в критичному стані шпиталізували, доправивши у реанімацію", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В аварії кузов Ferrari розірвало на частини, загинуло двое (фото)

Згідно інформації, подружжя наразі у комі на штучній вентиляції легень. Кровообіг підтримують дорогими препаратами. У 31-річної мами двох дітей дифузне аксональне ушкодження головного мозку, з руйнуванням структур стовбура головного мозку.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На підтримку життя і лікування щодня подружжя потребує 15 тисяч гривень. Посильну допомогу просять відправляти на карту Приватбанку.

Номер картки ПриватБанку 4149437852749579 Смирнова Юлія Вікторівна.

Телефони: Юлія Смирнова, родічка постраждалого: 067440 91 94, 066 726 45 89.