Осінь показала Харкову усі свої погодні дива . Через щільний туман видимість міста обмежується кількома десятками метрів.

Дощ і туман є типовим явищем для листопада. Але у цьому випадку мешканці Першої столиці відчули на собі усю похмурість цієї пори року. У поєднанні із архітектурою центру міста туман створює трохи моторошну та навіть депресивну атмосферу.

У соціальних мережах активно обговорюють сірий туман. Харків'яни виражають емоції на геймерському сленгу та пояснюють погодні умови "низькою дистанцією промальовування", яка буває у реалістичних комп'ютерних іграх.

Синоптики прогнозують, що така погода триватиме у Харкові ще кілька днів. Неприємний холод, туман та дрібний дощ терпітимуть харків'яни до суботи.

Читайте також: Андріївську церкву у Києві реставрують за чотири мільйони (фото)

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно погода показала свою красу на іншій українській землі- Одещині. Лиман Куяльник став дивовижним від променів ранкового сонця.