Російські військові і чиновники продовжують контролювати терористів Донбасу.

Як повідомляє прес-служба Головного розвідувального управління ЗСУ, в окупований терористами Донецьк прибула група російського Генерального штабу.

Очолив групу інспекторів один із заступників начальника Генштабу. В українській розвідці уточнили, що військові прибули для інспектування стану військових частин бойовиків Донбасу.

Для цієї події терористи спеціально облаштували військову частину в Горлівці.

"Військові не оцінили старань терористів", - йдеться в повідомленні силового відомства.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У приміщення третього окремої мотострілецького бригаді, що дислокується в Горлівці, знесли всі меблі.

Сепаратисти хотіли похвалитися умовами проживання особового складу, але їм це не вдалося.

Також розвідники попередили про посилення бойових позицій першого і другого армійського корпусу терористів в районі Новоайдару, Сєвєродонецьку.

Також бойовики підсилюють свою військову техніку на Слов'янському і Донецькому напрямку.

Для проведення активних атак на Донбасі, російські куратори прислали залізничний ешелон. Завдяки цьому терористи отримали пальне і боєприпаси.

Читайте також: В АТО виявили новітні російські комплекси розвідки

Нагадаємо, що прес-центр АТО вчора повідомляв, що терористи відкрито порушують Мінські домовленості і атакують бійців АТО і мирне населення.