Геннадій Корбан на своїй сторінці Facebook повідомив про рішення Дніпропетровського адміністративного суду, яке повертає дніпропетровський військовий госпіталь у власність держави. "Знай" цитує повідомлення політика.

"Зараз в руках я тримаю рішення Дніпропетровського Апеляційного суду, який постановив повернення військового госпіталю - у власність держави. Мова йде про більш 10 тис кв. м. нерухомості та близько чотирьох гектарів землі у центрі міста. Хто не пам'ятає, свого часу госпіталь потрапив у власність російського "ВТБ Банку" - його продали в неправильний спосіб. - повідомив Геннадій Корбан

Читайте також: Корбан домовляється з Ахметовим і Тимошенко про боротьбу проти Порошенка - експерт

"Пам'ятаю, як ВТБ-банк намагався вилучити госпіталь як заставне майно - якраз у момент, коли почали привозити поранених" - згадує політик.

Нагадаємо, Геннадій Кобран - лідер партії "Укроп", проти якого порушена низка кримінальних проваджень.Наразі справи перебувають на стадії слідства.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще