У міжнародному аеропорту "Бориспіль" з лівого боку від терміналу D найближчим часом з'явиться нова стоянка.

Про це повідомляє Аvianews.

На даний момент вже проведені початкові роботи. На майданчику знятий газон, а ділянку вирівняли і підготували до асфальтування. Тут побудують невелику автостанцію, призначену для автобусів і мікроавтобусів.

"Це дозволить пасажирам аеропорту набагато швидше потрапляти в кінцеві пункти прямування, минаючи використання декількох видів транспорту", ​​- розповіли в прес-службі аеропорту.

Наголошується, що автовокзал побудують там, де планувалася стоянка D1. Це місце, в першу чергу, буде зручним для пасажирів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз по праву сторону від терміналу D функціонують дві стоянки. На них можуть розміститься 195 і 173 автомобіля відповідно. Їх ввели в експлуатацію в 2013 році.

Читайте також: Російського терориста спіймали у "Борисполі" (відео)

Стоянки, після зміни влади в країні і в аеропорту, передали в управління ТОВ "Аеропорт Паркінг". Журналісти програми "Наші Гроші" з'ясували, що компанія має відношення до народного депутата Борисполя Сергія Міщенко.

На парковках зараз біля терміналу D діє тільки погодинний тариф. Ще не введені спеціальні знижки за тривале розміщення автомобілів. Тариф за годину становить 20-30 гривень, а за день - 480-720 гривень. Це один з найдорожчих тарифів у Європі.