У зоні проведення Антитерористичної операції правоохоронці затримали автомобілі, водії яких намагалися підкупити військових. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Біля села Троїцьке Попаснянського району Луганської області військовослужбовці зупинили два автомобілі, які рухалися у напрямку тимчасово окупованої терористами території.

Вантажівка та легковик намагалися поза встановленими пунктами пропуску ввезти до так званої "ЛНР" автомобільні покришки, запчастини до мотоциклів і бензопил, пральні машини та інші споживчі товари.

За попередньою оцінкою вартість вантажу перевищує 100 тисяч гривень.

Читайте також: СБУ затримала вантажі на два мільйони гривень в зоні АТО (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Один з водіїв запропонував військовослужбовцям 10% від вартості вантажу, якщо вони пропустять автомобілі. Зловмисник також обіцяв "вигідну співпрацю" на постійній основі. Співробітники спецслужби задокументували цей злочин.

Транспортні засоби та вантаж вилучили. Правоохоронці наразі перевіряють походження товару та встановлюють організаторів відправлення вантажів.