Романтичне видовище сьогодні спостерігали мешканці одного з районів Харкова. Місцеві комунальники клали новий асфальт на дорозі просто під дощем.

Світлини цього дійства опублікували користувачі соцмереж.

Звичайно, можна лише пишатися працьовитістю людей. Вони, незважаючи на суворі погодні умови, продовжували сумлінно виконувати свою роботу. От тільки сумніви викликає підсумкова якість виконаних робіт.

"Укладання покриття в дощ покращує мюонні зв'язки між атомами асфальту і протонами бруду, збільшуючи термін служби покриття до 30 тисяч років", - жартівливий коментар до фотографій.

Спеціалісти з ремонту доріг також запевняють, що волога псує якість готового асфальту. Таким чином українці отримують дороги, які розвалюються за кілька днів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Читайте також: Турнікети ставлять у Харківській ОДА (фото)

Нещодавно стало відомо, що найближчим часом із бюджету виділять кошти на ремонт траси Київ-Харків. Нове покриття дороги зменшить час поїздки на півгодини.