У Котовську Одеської області знайшли тіло 16-річного підлітка. На місці були знайдені сліди боротьби, але видимих ​​ознак насильства не було - пише "Думська".

Повідомлення про виявлення тіла надійшло до чергової частини від медперсоналуишвидкої допомоги.

Після проведення розтину, правоохоронці з'ясували, що смерть неповнолітнього настала від закритої черепно-мозкової травми та набряку мозку.

У поліції швидко одразу опізнали покійного, оскільки раніше хлопець не раз самовільно залишав навчальний заклад для дітей з відставанням у розумовому розвитку. У місті проживала його мати, яка була визнана недієздатною.

Як виявилося, раніше хлопець скоїв низку кримінальних правопорушень - наприклад, на початку осені був засуджений за крадіжку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Останнім часом підліток жив у будинку матері і дружив з 20-річним хлопцем. Саме з ним вони протягом доби випивали і відвідували друзів. Конфлікт виник раптово, словесні образи перейшли у бійку. Зловмисник повалив підлітка на землю і завдав йому численні удари кулаком по голові. Поліцейські оперативно затримали підозрюваного.

Читайте також: Одесит вирішив провчити знайомого крадія і жорстоко вбив його

Проти вбивці відкрито кримінальне провадження за статтею - умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує тюремне ув'язнення на строк від 7 до 10 років.