Поліцейські у мешканця Запорізької області знайшли близько десяти кілограмів марихуани. Чоловік зберігав її у власному помешканні. Наркотики були готові до вживання.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що 34-річний безробітний мешканець обласного центру вирощував коноплю у своєму приватному будинку на вулиці адмірала Ушакова. Чоловік, у подальшому, виготовляв з неї марихуану.

Співробітники сьомого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції отримали санкцію та провели обшук у "наркоплантатора". Правоохоронці виявили та вилучили у нього шість полімерних пакетів з речовиною сіро-зеленого кольору, рослинного походження – марихуаною. Загальна вага знахідки склала близько 10 кілограмів.

Ціна такої кількості наркотиків на "чорному ринку" сягає понад один мільйон гривень.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Читайте також: У таксиста в Дніпропетровську знайшли п'ять кілограмів марихуани

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення наркотичних речовин у великих розмірах".

Поліція веде слідство, щоб встановити деталі злочину.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.