У місті Бердичів під колеса автомобіля потрапив 10-річний школяр, який перебігав дорогу. Про це повідомляє управління Національної поліції у Житомирській області.

Аварія сталася на перехресті вулиць М.Раскової та Житомирської. 78-річний водій автомобіля "Daewoo Lanos" збив дитину на пішохідному переході.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди хлопчик отримав струс головного мозку та чисельні садна. Його госпіталізували до лікарні.

Читайте також: Київський водій збив 7-річну дитину на "зебрі"

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини автопригоди, у тому числі проводяться необхідні експертизи.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Нагадаємо, днями в місті Білицьке Донецької області водій збив 10-річну дівчинку, яка також перебігала через дорогу. А у Запоріжжі водій маршрутки, порушуючи правила дорожнього руху, поїхав на червоний сигнал світлофора та збив 10-річного хлопчика.