Стало відомо, що серійний насильник Віталій Кравцов з окупованого Алчевська знову на волі.

Про це пише "Луганський Радар".

Маніяка, який здійснив понад 30 злочинів сексуального характеру відносно підлітків, затримали разом з колишнім "ополченцем" Ігорем Ананьевим у часи "правління" покійного Олексія Мозгового. Тоді над ґвалтівниками був здійснений "народний" суд: 340 місцевих жителів вирішили засудити Кравцова до розстрілу, а Ананьєва відправити на передову "померти з честю".

Читайте також: Спіймали терориста "ДНР", який убив сокирою матір і брата

Однак у лютому цього року стало відомо, що Віталія Кравцова розстрілювати не будуть. Більше того, місцеві жителі стверджують, що після смерті Мозгового, справу спустили на "гальма" і зараз насильник розгулює на волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як стало відомо, його відпустили за "недостатністю" доказів. Крім того, Кравцов написав на луганських "поліцейських" скаргу за нібито жорстке поводження.

У соціальних мережах, у зв'язку з даними обставинами, закликають жінок і дітей бути більш обережними.