На Харківщині співробітники Служби безпеки України затримали диверсанта терористичної організації "ЛНР", який збирався влаштувати теракт у День Гідності.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Бойовик приїхав до Харківської області з підконтрольних терористам районів. Потрапив сюди через територію Російської Федерації. Мав виконати наказ своїх ватажків – підготувати та здійснити терористичний акт у Харкові. І зробити це повинен був під час масових заходів з нагоди святкування річниці Революції Гідності", - розповіли подробиці співробітники спецслужби.

Читайте також: СБУ затримала "друзів" Саакашвілі

Терориста затримали бойовика у Зміївському районі, де він переховувався. У нього вилучили бойові гранати Ф-1 та РГД-5, обріз мисливської рушниці з набоями, військовий квиток та "нагороди" терористичної організації "ЛНР".

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Кримінальне провадження відкрили за статтями "контрабанда боєприпасів" "незаконне поводження зі зброєю".