У Льовоі молодий водій іномарки при проходженні перевірки на алкогольне сп'яніння намагався влаштувати бійку.

Про це повідомляє "Патрульна поліція Львова" у Facebook.

"Екіпаж, орієнтовно о восьмій вечора, їдучи вулицею Варшавською, побачив BMW 318, який стояв біля пішохідного переходу. Помітивши патрульних, авто рушило, не увімкнувши фари, повернуло на вулицю Панча.

Поліцейські рушили за ним. Автомобіль зупинився з порушенням правил біля іншого пішохідного переходу і коли водій помітив, що патрульні їдуть за ним, почав втікати. Зупинили автомобіль-втікач завдяки червоним маячкам та сирені. Патрульні відчули сильний запах алкоголю від водія. Він погодився пройти перевірку на драгері. До цього були залучені поняті. Один з них почав докоряти водієві за водіння у нетверезому стані. 27-річний водій спокійно слухав зауваження", - сказано в повідомленні.

Коли чоловік пройшов перевірку та побачив свій результат – 2.23 проміле, то вдарив літнього понятого в щелепу. Зубний протез вилетів та розбився. Понятий хотів завдати удару у відповідь, однак патрульні не дали цього зробити. Після чого юнак двічі вдарив головою патрульного в лице і розбив ніс.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Читайте також: У Києві п'яний генерал на Land Rover протаранив Ford і намагався втекти (фото)

На водія на місці був складений протокол за водіння у нетверезому стані. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Понятий написав заяву на нападника. З райвідділу водія відправили на експертизу.

Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за опір та нанесення тілесних ушкоджень патрульному.