Служба безпеки України затримала співробітника митної служби на хабарі. Він сприяв переправі контрабанди бурштину у Закарпатській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники спецслужби затримала одного з керівників митного посту "Вилок", що на Закарпатті. Він отримав хабар у розмірі 12,5 тисяч гривень. Ці гроші митник отримав за те, що сприяв зловмисникам у контрабанді бурштину. Його мали переправити через кордон до однієї з країн Європейського союзу. Контрабандисти хотіли переправити 10 кг бурштину.

В даний час вирішується питання про оголошення затриманому підозри за статтею Кримінального кодексу "одержання неправомірної вигоди".

Читайте также: Прикордонники Волині виявили у чоловіка п'ять кілограмів бурштину (фото, відео)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За даним правопорушенням правоохоронці проводять досудове розслідування, щоб встановити всі обставини справи та притягнути винних до відповідальності.

Нагадаємо, раніше у Рівненській області вилучили партію бурштину. Її вага склала 6,4 кг, загальна вартість - 100 тисяч гривень. Місцевий житель тримав бурштин у гаражному приміщенні.