У ніч на 21 листопада в Дніпровському районі столиці чотири особи скоїли два напади на АЗС.

Про це повідомляє прес-служба Київської поліції.

Перший напад стався на АЗС на проспекті Ватутіна, другий - на вулиці Райдужна.

У першому випадку четверо зловмисників увірвалися в приміщення АЗС і , загрожуючи фізичною розправою над персоналом, забрали гроші, які були в касі, два мобільних телефони і зникли.

Вдруге розбійникам пощастило менше - при спробі покинути місце злочину один із нападників був одразу затриманий вчасно прибулими співробітниками поліції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Переслідуючи підозрюваних, поліцейський неодноразово наказував зловмисникам зупинитися, однак ті не реагували. З метою демонстрування сигналу тривоги, згідно Закону України "Про національну поліцію", працівник поліції охорони здійснив один постріл у повітря з табельної вогнепальної зброї. На сигнал втікачі не відреагували. Однак після тривалого переслідування міліціонер затримав ще одного зловмисника", - сказано в повідомленні прес-служби.

Читайте також: Малолітні злочинці за день пограбували кілька сіл на Хмельниччині (фото)

Затримані виявилися неповнолітніми 15-ти і 17-ти років. Сума завданих зловмисниками збитків встановлюється. Підліткам загрожує до 12 років ув'язнення.