Правоохоронці затримали малолітніх зловмисників, які протягом лише одного вечора "обнесли" кілька сіл Летичівського району Хмельницької області. Вони викрали три велосипеди, автомобіль "ИЖ М-412" та намагались винести оргтехніку з приміщення сільської ради.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Правоохоронці Летичівського відділу поліції 19 листопада близько 18 години отримали повідомлення від жительки села Ставниця про крадіжку трьох велосипедів біля місцевого кафе "Скорпіон".

На пошуки зловмисників вирушила група швидкого реагування. Неподалік села Волосівці на дорозі вони побачили побитий і покинутий на узбіччі автомобіль "ИЖ М-412". Машину кілька годин тому угнали у місцевого жителя.

Поліцейські встановили, що до цих злочинів причетні одні і ті ж люди. Затримати "на гарячому" їх вдалося в селі Митківці. Там зловмисники, демонтувавши скло у вікні, проникли у місцеву сільську раду. Вони винесли з приміщення три комп'ютерні монітори, а також системні блоки.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У Тернополі невідомі зі зброєю вкрали у чоловіка 13 тис. доларів

Крадіями виявилися двоє неповнолітніх мешканців Хмельницького району 16 та 17 років. Згодом правоохоронці встановили, що з ними разом вчиняв злочини і 18-річний житель села Волосівці. Він вже відбував покарання за крадіжки і нещодавно вийшов із в'язниці.

Зловмисники зізналися у скоєному. За даними правопорушенням відкрито кримінальні провадження за статтями Кримінального кодексу "крадіжка" та "незаконне заволодіння транспортним засобом". Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.